Fredag, 26 juni 2020 11: 25

Leder du efter et fantastisk udvalg af sexmaskiner? Tjek Cartel De Amore

Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker sex og fucking-maskiner generelt, og som glæder mig over den rene kraft og deres ydeevne. De trækker aldrig, langsomt eller falter, en fucking maskine har et job, og den er designet til at gøre det usædvanligt godt.

Men hvor kan du få en fra? Hvilken type maskiner er bedst egnet til mine omstændigheder? Dette er spørgsmål, som jeg ofte bliver stillet, og i dette sponsorerede indlæg henviser jeg dig til et firma, der kan tage sig af alle dine fucking og sex maskine behov. Lad mig introducere dig til Kartel De Amore, med base i Anaheim, Californien.

"Sørg for at tjekke maskinerne på Cartel De Amore, og glem ikke at fortælle dem, at Joanne siger" Hej ""

Joanne

De har et fantastisk udvalg af sexmaskiner såvel som alle de vedhæftede filer, du kan tænke på, for at forbedre din oplevelse. Med så mange sexmaskiner at vælge imellem, kan det være svært at finde ud af, hvad der ville være den bedste mulighed for dig. Så i min sædvanlige stil vil jeg opdele dem i nogle få kategorier og fremsætte nogle anbefalinger, som du kan tænke over.

Denne artikel vil dække almindelige fucking-maskiner, vibrerende sexmaskiner, malkemaskiner til mænd og nogle anbefalinger om vedhæftede filer.

Fredag, 08 maj 2020 08: 16

Kvinde Onani er stadig en stor Taboo

Det er noget, vi sjældent snakker om, selv med vores nærmeste venner, men lad os indse, at vi alle har "Poleret perlen" eller "Jilled off" - (bemærk til mig selv, jeg elsker seksuel eufemisme). Nogle af os er endda skamme over at gøre det overhovedet. Det er sandsynligvis fordi samfundet stadig opmuntrer til skyld og skam over onani - det er simpelthen noget, "gode piger ikke bør gøre". Nå, til helvede med det tanketog!

God pige onanerer, og de elsker at gøre det.

Du skulle stille spørgsmålet, hvorfor ikke gøre det? Det føles fantastisk, har fremragende sundhedsmæssige fordele og lindrer stress, så hvorfor ville nogen ikke ønsker at stoppe alt, hvad de laver, og komme af sig selv.

Jeg vil nedbryde nogle af myterne omkring onani og for at bevise for dig, at det er en helt positiv oplevelse. Alles krop er unik, og din måde at onanere vil sandsynligvis være forskellig fra min, men det betyder ikke noget, da der ikke er nogen rigtig eller forkert måde at gøre det på. Så her er nogle hurtige og enkle grunde til, at du skal gøre det.

Torsdag 02 januar 2020 10: 41

Vakuumpumpning kombineret med e-stim klingende, et helvede af et kinky DIY-projekt

Et indlæg om smartstim om vakuumlyd fik min interesse, og jeg besluttede efter at have læst nogle af kommentarerne om, at jeg skulle dokumentere, at jeg byggede en sådan elektrode for at hjælpe andre med at lave en.

Så kredit til miralicious90 på smartstim.com for hans fantastiske idé og 3D-design. Jeg elsker hans enkle design, men jeg har besluttet at skubbe det lidt.

I denne artikel vil jeg tage dig trin for trin gennem processen med at lave din egen DIY-penisvakuumforstørrer kombineret med en e-stim-lydende elektrode. Så du kan gøre din pik større og hårdere end nogensinde før, mens du lyder og bruger e-stim på samme tid.

Hvis det lyder som sjovt, så læs videre. Se, hvor nemt det er at oprette noget som dette selv.

"Blodige helvede, dette er et alvorligt stykke sæt. Følelsen af, at din pik hævelse og lyden glider ind i dig, er ekstremt intens, og når e-stim-kontrolboksen er tændt, sprænger du dine sokker. Det er en fantastisk oplevelse, og et helvede af en tur. "

Joannes Stunt Cock

Dette er en ganske lang artikel, og her er nogle hurtige links, hvis du vil springe til et bestemt afsnit.

Onsdag 24 April 2019 09: 29

Penispil gjorde det lettere og bedre med en 3D-trykt cock loop isolator

Jeg havde så meget sjov at gøre min Bumble Bee Tri-polar estimeringselektrode, og min Curly Wurly Bi-Polar Electrode.

Så efter at have set et fantastisk indlæg af miralicious90 på Smartstim.com hvor han designede en isolator til sin pikring, troede jeg også, at jeg ville gå i gang med det. Efter mange forsøg og fejl, i grunden fordi jeg stadig er en smule af en techno-muppet, hvor 3D-design er bekymret, lavede jeg det til sidst. Jeg introducerer 3D Printable Cock Ring Insulator.

Billede viser Joannes 3D printable cock ring isolator design
Se, Joanne er 3D printable cock ring isolator

Søndag november 19 2017 10: 52

Så hvad er bedst for din blog?

Du bliver nok ikke overrasket over svaret på det spørgsmål. Fristelsen er at forsøge at udfylde din blog med så mange artikler som muligt for at få det til at se ud og være sundt, men det kan være et dobbeltkantet sværd.

Besøgende vil hovedsagelig finde dit websted gennem de store søgemaskiner, og de bruger alle metrics til at træne ud, hvilke er de bedste sider, der skal vises, når nogen placerer en søgning gennem dem. De er alle i gang med at levere, hvad de synes, er netop, hvad den person, der søger søgen leder efter, og en af ​​de vigtigste metricer for det er 'bounce rate'.

Andre målinger, som de overvåger, er, hvor længe besøgende forbliver på dit websted. Disse to målinger er afgørende indikatorer for en søgemaskine om, hvor godt siden er, at de tjente i forhold til de anvendte søgeord. Lad os se det, vi har alle gjort det, du gør et søgeland på en webside, og du rammer back-knappen. Søgemaskiner bemærker det, og det er en af ​​hovedårsagerne til, at du skal skrive engagerende artikler, der holder en læsers opmærksomhed og holder dem fra at ramme den tilbageknap.

Det er selvfølgelig lettere sagt end gjort, så hvad skal du gøre med Prøv at skrive kvalitetsartikler som om de ikke er af god kvalitet, så læserne bare skal springe væk. Følgende pointers vil også hjælpe dine sider med at blive listet højere på søgemaskiner, men det er kvaliteten af ​​den side, der virkelig tæller.

Søndag november 19 2017 10: 33

Ønsker du at tjene nogle penge fra din blog?

Så du har en blog, og du har arbejdet hårdt for at udfylde det med interessant og relevant indhold. Din trafik begynder at bygge, og du ser på måder at monetere din blog på for at kompensere for dine omkostninger eller for at lægge nogle penge i din baglomme.

For det første, at lave en blog for sig selv er en lang og langsom slog, og det er bestemt ikke en get rig hurtig ordning. Når det er sagt med noget hårdt arbejde og dedikation, begynder du at se et afkast på din tid og kræfter. Den nemmeste måde at tjene penge på din blog er simpelthen at bruge affilierede partnerskaber med detailhandlere, og denne artikel er specifikt skrevet for at give dig den lave nede og også for at holde dig fri af loven, da du har nogle forpligtelser, hvis du bruger affilierede links.

Mandag, 24 August 2020 10: 47

Helvede, ja, det er det, og i denne artikel fortæller jeg dig hvorfor

For nylig, som et resultat af en samtale med en hollandsk Fetlifer, begyndte jeg at undre mig over, hvor mange penisejere, der stimulerer ekstra stimulering under deres sessioner.

Jeg inkorporerer ofte vibratorspil i mine sessioner og antog naturligvis, at masser af penisejere også gør. Men efter at have kigget omkring på populære steder til diskussion e-stim ligesom SmartStim og SocialStim ser det ud til, at jeg kan tage fejl i denne antagelse.

Det fik mig til at tænke på, hvorfor det ville være?

Det fik mig også nysgerrig efter, hvor god kombination af e-stim-spil med vibrationer kunne føles på en hård (eller faktisk blød) pik.

Lørdag, 15 August 2020 09: 55

Nogle hurtige tip til at beskære din prostata med insertables

Her er noget for prostataejere derude, der elsker deres e-stim leg og vil målrette deres prostata mere effektivt.

Nu ved jeg, at de fleste prostataejere bruger elektroder i rørstikkestil til at målrette deres prostater, og det giver fuld mening.

Jeg mener ved at tilslutte hovedet til en bipolar Indsættelig elektrode som moaner du kan derefter fastgøre den anden ende af dit kabel til noget som en piksløjfe eller monopol pudeelektrode.

Dette (i teorien) giver dig mulighed for at sende de elektriske impulser fra din e-stim kontrolboks gennem din prostata og langs dine rygnerver for at stimulere både glans af en penis og prostata i sig selv - perfekt.

Søndag, 02 December 2018 12: 53

Tjek mine seneste tweets

Jeg elsker twitter og bruger det hele tiden til at sprede den gode besked om sex legetøjsmaterialer, god praksis, rådgivning og selvfølgelig mine sex legetøj anmeldelser. Her er mine seneste tweets, bedes du overveje at følge mig, hvis du finder dem interessante.


Mandag 14 maj 2018 10: 17

Tilmeld dig mit "uregelmæssige" nyhedsbrev

Det at bemærke ved denne titel er ordet uregelmæssig. Jeg hader spam-mail. Den eneste spam, jeg tolererer, er kødsorten, og selv da skal jeg være temmelig sulten på det for at friste mig.

Jeg sender kun et nyhedsbrev, når jeg har noget nyhedsværdigt. Så du bliver ikke bombarderet med ugentlige beskeder fra mig. Jeg har en tendens til at sende et nyhedsbrev, når jeg har gennemgået noget forbløffende, som jeg har brug for hele verden for at vide om. Eller for eksempel når jeg har oprettet en ny e-stim elektrode, der blæser dine sokker af.

Så føl dig fri til at tilmelde mig mit nyhedsbrev, det er i overensstemmelse med anti-spam-regler, og du har fuld kontrol, du kan til enhver tid afmelde dig. Jeg videregiver ikke e-mail-adresser til andre virksomheder, men jeg bruger MailChimp til at administrere min liste og til at oprette nyhedsbreve.

Jeg håber, du beslutter at tilmelde dig, og jeg er sikker på, at du vil nyde nyhedsbrevene, når de ankommer.

Skål,

Joanne


Abonner på mit nyhedsbrev

Jeg sender kun uregelmæssige nyhedsbrevindlæg.
Du kan til enhver tid afmelde dig, da du har fuld kontrol.
Jeg bruger MailChimp til at administrere mine nyhedsbreve, og de respekteres godt med hensyn til datasikkerhed og pålidelighed.

Joannes Anmeldelser bruger de oplysninger, du giver på denne formular, for at være i kontakt med dig og til at levere opdateringer og markedsføring.
Du kan når som helst skifte mening ved at klikke på linket til afmelding i sidefoden på enhver e-mail, du modtager fra mig, eller ved at kontakte mig på admin {at} sexmachinereviews.co.uk. Jeg behandler dine oplysninger med respekt. For mere information om min privatlivspraksis, kan du besøge mit websted. Ved at klikke nedenfor accepterer du, at vi kan behandle dine oplysninger i overensstemmelse med disse vilkår.
Jeg accepterer at sexmachinereviews.co.uk indsamler og lagrer mine data.

Mine sider Fantastiske sponsorer

Handle med mine tilknyttede virksomheder

Oversæt mit websted

enarfrdeelitjaptrues

Donationer

Det tager meget tid og kræfter at opretholde denne hjemmeside. Jeg bruger ikke professionelle webdesignere, det er alt mit eget arbejde, og det har været en meget stejl indlæringskurve - alle donationer modtages taknemmeligt:
Køb mig en kaffe på ko-fi.com


Alternativt kan du donere til Joanne's Dungeon Fund til Bitcoin-adresse:
1NxapveLFy3yjwGAPGCz9HJehjWm3WPCAL
Doner BitCoin til Joannes Dungeon Fund