Viser varer efter mærke: Konkurrence

Vind en Ylva & Dite Anteros Silicon Dildo

Vind en Ylva & Dite Anteros Silicon Dildo

Jeg er lige blevet sendt en fantastisk silikone dildo af https://www.ylva-dite.com og de inkluderede en anden dildo, som jeg kunne tilbyde mine læsere i en giveaway-konkurrence.

Ylva & Dite laver vi erotiske legetøj. Specielt designet til dig i smukke farver. De fremstiller alle deres modeller med stor omhu. I hånden i Holland. For ham, for hende eller for dig sammen. Naturligvis 100% kropsikker. Klar til at spille? Oplev nu, hvilken håndlavet dildo der passer perfekt til dig.

For din chance for at vinde en af ​​deres sublime dildoer, tjek appen nedenfor og deltag i den gratis konkurrence! Hvis du ikke kan se det, skal du bare bruge dette link i stedet - Indtast konkurrencen

En spændende konkurrence om at vinde en Silicon Anteros Dildo fra Ylva & Dite
En spændende konkurrence om at vinde en Silicon Anteros Dildo fra Ylva & Dite.

Tjek min gennemgang af Ylva & Dite Rhea Silicone Dildo.

Ylva & Dite Anteros Silikone Dildo Giveaway

God Lykke Alle xx

Konkurrenceregler

Denne konkurrence løber fra 12: 00AM 6th September 2019 - 11: 59PM 5th October 2019 (London).

Denne konkurrence er åben for Storbritannien, USA, Canada og Europa. Hvis du er i tvivl om din placering, kontakt venligst mig, og jeg kan fortælle dig, hvor varen kan eller ikke kan sendes.

Jeg opfylder denne konkurrence og så skal du svare på min e-mail, hvis du vinder.

Du vil være ansvarlig for at betale for eventuelle told- eller ekstraomkostninger, der måtte opstå efter forsendelsen.

Når vinderen er tegnet, har du 2 uger til at kontakte mig og hævde din præmie. Hvis du undlader at gøre det, så trækker jeg igen en anden vinder. Ved at deltage i denne konkurrence accepterer du også at give mig din adresse, så jeg kan sende varen til dig.

Jeg accepterer ikke giveaway-konti til denne konkurrence. Jeg vil kontrollere for at sikre, at alle deltagere har en konto, der består af mere end giveaway retweets. Vær venlig at respektere dette, mine sponsorvirksomheder fortjener bedre, og disse konkurrencer er til mine læsere og ikke konkurrenceregnskaber.

Vind en Tantric Massage Starter Set Hilsen af ​​Karma Tantric

Vind en Tantric Massage Starter Set Hilsen af ​​Karma Tantric

Hvis du nød denne fantastiske artikel om tantrisk massage så vil du elske denne konkurrence, der sponsoreres af Karma Tantric.

Tantrisk massage agentur i London, Karma Tantric, giver væk en fabelagtig tantrisk massage startpakke værd over $ 200! Prøv dine tantriske massagefærdigheder hjemme hos en partner. For din chance for at vinde, se nedenstående app og indtast den gratis konkurrence! Hvis du ikke kan se det, så brug bare dette link - Indtast konkurrencen

En spændende konkurrence med præmier værd at $ 200 fra Karma Tantric
En spændende konkurrence med præmier værd at $ 200 fra Karma Tantric

KarmaTantric tantrisk massage starter kit giveaway

God Lykke Alle xx

Konkurrenceregler

Denne konkurrence løber fra 12: 00AM 14th juni 2019 - 11: 59PM 14th juli 2019 (London).

Denne konkurrence er åben for Storbritannien, USA, Canada og Europa. Hvis du er i tvivl om din placering, kontakt venligst mig, og jeg kan fortælle dig, hvor varen kan eller ikke kan sendes.

Jeg opfylder denne konkurrence og så skal du svare på min e-mail, hvis du vinder.

Du vil være ansvarlig for at betale for eventuelle told- eller ekstraomkostninger, der måtte opstå efter forsendelsen.

Når vinderen er tegnet, har du 2 uger til at kontakte mig og hævde din præmie. Hvis du undlader at gøre det, så trækker jeg igen en anden vinder. Ved at deltage i denne konkurrence accepterer du også at give mig din adresse, så jeg kan sende varen til dig.

Jeg accepterer ikke giveaway-konti til denne konkurrence. Jeg vil kontrollere for at sikre, at alle deltagere har en konto, der består af mere end giveaway retweets. Vær venlig at respektere dette, mine sponsorvirksomheder fortjener bedre, og disse konkurrencer er til mine læsere og ikke konkurrenceregnskaber.

Denne hemmelige sextrik får din elsker til at bede dig om mere

Du drømmer om et lidenskabeligt kærlighedsliv, men en travl livsstil og stress har andre planer for dig. Hvis dit sexliv har brug for et lille løft, er der et hemmeligt sex-trick, der efterlader dig og din kæreste til at pant for mere. Kom dampende i soveværelset og introducer denne tantra teknik i din verden.

Tantrisk massage kan defineres som den mest sensuelle massage, du nogensinde vil opleve. Hvis du søger at forbedre dit sexliv, behøver du ikke at søge videre. Denne afslappende, erotiske massage giver forbedrede orgasmer, vækker din seksuelle appetit og giver dig mulighed for at opleve en dybere forbindelse med din partner. Nå et højere niveau af seksuel tilfredshed og lær nye metoder til at glæde hinanden.

Lodbrock Giveaway Konkurrence

Start nytår med lidt kink

Jeg har lige gennemgået den fantastiske Pillory Set fra Lodbrock, og inde i dette fantastiske sæt får du to slagspil til legetøj.

En læder Paddle og en læder Flogger. Lodbrock har sendt mig en ekstra af hver for at give væk til to heldige læsere.

Så hvis du har lyst til at få dine hænder på disse fantastiske håndlavede BDSM redskaber bare indtaste de to konkurrencer vist nedenfor.

Dette har gjort det muligt for mig at tilbyde følgende utrolige præmier, som alle er på spil for nogen af ​​mine læsere i Storbritannien, EU, USA og Canada.

Lodbrock Læder Dobbeltsidet Padle Med Nitter

Denne fantastiske præmie er blevet leveret af Lodbrock.com, de er producenter af håndlavet BDSM udstyr og møbler.

Spanker Paddle - Glat på den ene side og nittet på den anden, dette er en padle til kvalitetsspil. Fremstillet af ægte læder, messing og gran træ har padlen en hukommelse metal kerne, så det hele tiden fjedre i form er værd € 98.00.

Spanker Paddle fra Lodbrock

Vind en Lodbrock Læder Spanker padle

Lodbrock mester Flogger

Denne fantastiske præmie er blevet leveret af Lodbrock.com, de er producenter af håndlavet BDSM udstyr og møbler.

Master Flogger - Den perfekte længde, bredde, vægt og swoosh er, hvad gør denne flogger egnet til en Master. Hold bøghåndteringsfirmaet og lyt til tresserne, da de løber gennem luften mod dit valgte slagpunkt

Master Flogger fra Lodbrock

Vind en Lodbrock Master Flogger

God Lykke Alle xx

Konkurrenceregler

Denne konkurrence løber fra 12: 00AM 17th December 2018 - 11: 59PM 3rd januar 2019 (London).

Denne konkurrence er åben for Storbritannien, USA, Canada og Europa. Hvis du er i tvivl om din placering, kontakt venligst mig, og jeg kan fortælle dig, hvor varen kan eller ikke kan sendes.

Jeg opfylder denne konkurrence og så skal du svare på min e-mail, hvis du vinder.

Du vil være ansvarlig for at betale for eventuelle told- eller ekstraomkostninger, der måtte opstå efter forsendelsen.

Når vinderen er tegnet, har du 2 uger til at kontakte mig og hævde din præmie. Hvis du undlader at gøre det, så trækker jeg igen en anden vinder. Ved at deltage i denne konkurrence accepterer du også at give mig din adresse, så jeg kan sende varen til dig.

Jeg accepterer ikke giveaway-konti til denne konkurrence. Jeg vil kontrollere for at sikre, at alle deltagere har en konto, der består af mere end giveaway retweets. Vær venlig at respektere dette, mine sponsorvirksomheder fortjener bedre, og disse konkurrencer er til mine læsere og ikke konkurrenceregnskaber.

Vil du have et unikt stykke af min kunst?

Min gamle stylus og tablet har givet op med spøgelsen

Jeg elsker at tegne toons for mine artikler og anmeldelserJeg forsøger at redde til en ny tegningsopsætning. Jeg vil bruge en tegningsskærm, som i høj grad vil hjælpe mig med at tegne mine små klotter og tegnefilm, som jeg elsker at gøre så meget.

Men, og der er altid en, men jeg har regninger til at betale og mund til at fodre og så sparer man for en er en dagdrøm i øjeblikket.

Som alle har jeg at prioritere mine udgifter, og mine regninger kommer først. Jeg kom med en ide for en pæn lille konkurrence for at hjælpe mig med at samle midler til det nye udstyr.

Jeg vil gøre et unikt stykke kunst i min sædvanlige stil til vinderen og sende en trykt signeret kopi til dem for at nyde og måske hænge på deres væg.

Hvis du nyder mit kunstværk og vil have et unikt menneske til dig, så overvej venligst at hjælpe mig med at redde til en tegningsskærm som denne:

Tegningsskærm

Hvad er der for mig, jeg hører dig spørge? Nå vil de første 100-donatorer automatisk blive underkastet en uafgjort, og vinderen vil modtage et kunstværk fra mig, det vil blive udskrevet i A4-størrelse og underskrevet af mig, før du sender det til dig som en måde at sige tak for din støtte.

Gå, køb mig en kaffe for at vise din støtte og få adgang til konkurrencen.

Joanne kan lide hendes kaffe

4000 Twitter Followers Mega Giveaway Konkurrence

Fejr denne milepæl med mig ved at vinde nogle kinky sextoys

Jeg nærmer mig hurtigt 4,000 tilhængere på Twitter og tænkte, det ville være rart at kunne fejre denne milepæle præstation med en fantastisk giveaway.

Tre fantastiske firmaer er trådt frem for at hjælpe mig med at løbe denne giveaway konkurrence. Jeg er meget glad for at kunne tilbyde tre fantastiske konkurrencer for at fejre denne milepæl. Jeg vil gerne takke Satisfyer.com, BathmateDirect.com og Sexmachines.co.uk

Det er en fantastisk ni præmier går i stykkerJeg har opdelt dem i tre separate konkurrencer og du er fri til at indtaste dem alle, hvis du vil, det vil øge dine chancer for at vinde.

Dette har gjort det muligt for mig at tilbyde følgende utrolige præmier, som alle er på spil for nogen af ​​mine læsere i Storbritannien, EU, USA og Canada.

Sexmachines.co.uk - Vind en Magnum Opus håndholdt stødende vibrator

Denne fantastiske præmie er blevet leveret af Sexmachines.co.uk, de er Storbritanniens største specialforhandler af sex og fucking maskiner sammen med alle mulige andre fantastiske produkter. Jeg har været meget heldig at have været i stand til at gennemgå nogle fantastiske maskiner fra dem, herunder Willy Wanka og uFuc Pro fucking maskiner og en fantastisk spanking maskine.

Magnum Opus ™ fra ToyJoy® er en førsteklasses trækvibrator med en utrolig 8-centimeter (3-tommer) forlængelsesevne. Det slanke USB-genopladelige design tilbyder en speciel "harmonica-style" -aksel, som under brug vil sætte dig i øje med ekstase.

Sexmachines.co.uk priser for min 4k twitter tilhængere konkurrence

Magnum Opus håndholdt stødende vibrator

BathmateDirect.com - Vind et unisex grooming kit eller en af ​​fire pikringe

De fantastiske mennesker på Bathmate har trukket alle stoppesteder og leveret også nogle gode produkter. Indtast denne konkurrence for chancen for at vinde en Bathmate Trim Set eller en af ​​fire fantastiske pik ringe til at krydre din spilletid.

Bathmate er kendt for deres fantastiske udvalg af penisforstærkere, der rent faktisk gør arbejde, jeg har seent eh resultater mig selv som min Stunt Cock bruger stadig hans Hydromax X30 Wide Boy pumpe.

Bathmate præmier for min 4k twitter tilhængere konkurrence

Bathmate Giveaway

Satisfyer.com - Vind en af ​​tre af deres nyeste sexlegetøj

Sidst men ikke mindst på nogen måde er denne konkurrence for en af ​​tre fantastiske Tilfredsstille sexlegetøj. Jeg har gennemgået alle tre og elsker dem så hvorfor ikke tag denne chance for at prøve en til dig selv.

De gode mennesker på Satisfyer.com har givet mig en Satisfyer Pro Plus, en Satisfyer Pro G-Spot Kanin og en Satisfyer Pro 4 Par at give væk i denne konkurrence, bare lad mig vide, hvilken er din præference.

Tilfredsstille Pro præmier for min 4k twitter tilhængere konkurrence

Tilfredshed Giveaway

God Lykke Alle xx

Konkurrenceregler

Denne konkurrence løber fra 12: 00AM 15th April 2018 - 11: 59PM 31 maj 2018 (London).

Denne konkurrence er åben for Storbritannien, USA, Canada og Europa. Hvis du er i tvivl om din placering, kontakt venligst mig, og jeg kan fortælle dig, hvor varen kan eller ikke kan sendes.

Jeg opfylder denne konkurrence og så skal du svare på min e-mail, hvis du vinder.

Du vil være ansvarlig for at betale for eventuelle told- eller ekstraomkostninger, der måtte opstå efter forsendelsen.

Når vinderen er tegnet, har du 2 uger til at kontakte mig og hævde din præmie. Hvis du undlader at gøre det, så trækker jeg igen en anden vinder. Ved at deltage i denne konkurrence accepterer du også at give mig din adresse, så jeg kan sende varen til dig.

Jeg accepterer ikke giveaway-konti til denne konkurrence. Jeg vil kontrollere for at sikre, at alle deltagere har en konto, der består af mere end giveaway retweets. Vær venlig at respektere dette, mine sponsorvirksomheder fortjener bedre, og disse konkurrencer er til mine læsere og ikke konkurrenceregnskaber.

Vind en Stroking Man III genopladelig Sex Machine

Vind en Stroking Man III genopladelig Sex Machine

For at fejre at nå en anden milepæl i min Twittersphere - hvad jeg mener at sige er at fejre at komme over 3000 fantastiske tilhængere på Twitter. Jeg troede, at jeg skulle gøre noget særligt for mine tilhængere i form af en anden stor konkurrence.

Tak til alle, der har fulgt mig, støttet mig og lavet min blog og er online så sjovt for mig.

De dejlige mennesker fra www.sexmachines.co.uk har givet mig en Stroking Man III genopladelig sexmaskine til at give væk som en præmie, så hvad venter du på, få dine bidrag i - hvad har du at tabe?

Joanne's Chocking 2k Følgere Twitter Konkurrence

Fejre 2000 Amazing Twitter Followers

For at fejre endelig nå min næste milepæl i min Twittersphere - hvad jeg mener at sige er at fejre at få 2000 fantastiske tilhængere på Twitter Jeg troede, at jeg skulle gøre noget særligt for mine tilhængere i form af en konkurrence.

Tak til alle, der har fulgt mig, støttet mig og lavet min blog og er online så sjovt for mig.

De dejlige mennesker fra www.e-stim.co.uk har gået frem med en helt fantastisk præmie, og jeg har også gravet dybt ind i mine egne lommer for at gøre dette til en konkurrence for at huske og helt sikkert en til at komme ind - hvad har du at tabe?

Joannes 1k Følgere Twitter Konkurrence

Jeg fejrer at få 1000 følgere på Twitter

SPUNK Lube PinkSamt at fejre min 1st Blogaversary med en konkurrence denne måned er jeg også glad for at have nået 1000 tilhængere på Twitter, og så tror jeg, at en anden konkurrence er i orden.

Tak til alle, der har fulgt mig og har gjort det sidste år så sjovt for mig.

Den dejlige Ian fra www.fmachinefun.co.uk har trukket frem med en præmie for denne konkurrence og det er i form af en 8oz flaske SPUNK Lube Pink.

One Year Blogaversary Dildotastic Konkurrence

Jeg fejrer min første jubilæum

Nå, jeg troede aldrig, jeg ville gøre det, men her er jeg et år i mit spændende nye tidsfordriv. Jeg troede aldrig i en million år at jeg ville komme til at gennemgå så mange ting og lære at kende så mange utrolige mennesker og fantastiske virksomheder.

Dette er en kæmpe milepæl for mig, og det har virkelig øget min tillid og får mig til at kaste mig for at gøre mit andet år endnu bedre end min første.

Jeg kunne ikke have gjort det uden mine loyale læsere, tak for al din støtte og rådgivning, det er virkelig værdsat.

Jeg tænkte længe og hårdt på, hvordan jeg ville fejre og give noget tilbage til samfundet, og jeg troede, at det ville være en god måde at køre frem med min første konkurrence påbegyndt på min blogversion.

Abonner på dette RSS-feed

Nyeste anmeldelser

Oktober 15, 2019

Ann Summers Whisper Rabbit Vibrator Review

in Vibratorer
Et andet sjovt kaninstem fra Ann Summers Jeg er sådan en heldig anmelder. Ann Summers sendte mig to af deres seneste vibratorer til gennemgang, og dette er den anden. Jeg havde også en masse sjov ved at gennemgå deres Whisper Bullet Vibrator, som netop er blevet frigivet som ... Læs mere
Oktober 14, 2019

Ann Summers Whisper Bullet Vibrator Review

in Vibratorer
En dejlig lille kuglevibe, der pakker et stempel, jeg var glad for, da Ann Summers sendte mig en af ​​deres nyeste vibratorer til gennemgang før dens lancering. Det er så dejligt at være en af ​​de første mennesker til at prøve et nyt legetøj. De sendte mig to vibratorer til gennemgang, ... Læs mere
Oktober 06, 2019

ElectroWhisker Monopole Estim Elektrode fra E-Stim-systemer

in E-Stim
Super sexet prikkende hud leger sjovt med denne sjove elektrode Nu er det ingen hemmelighed, at jeg elsker… Læs mere
Oktober 01, 2019

Rhea Silikone Dildo Fra Ylva Og Dite

in dildoer
En dildo med sublim struktur og ændringer i omkrets, der føles fantastisk Woohoo! Jeg har fundet… Læs mere

Seneste artikler

September 06, 2019

Rise of VR Porn

VR Porn tager internettet med storm, her er hvordan man kommer ind på handlingen? For to måneder siden meddelte VRPorn.com, at det officielt har overgået 100 millioner brugere. Det er en masse kinky mennesker, der leder efter VR Porn. Ethvert websted ville være mere end tilfreds med ... Læs mere
Juni 05, 2019

Denne hemmelige sextrik får din elsker til at bede dig om mere

Du drømmer om et lidenskabeligt kærlighedsliv, men en travl livsstil og stress har andre planer for dig. Hvis dit sexliv har brug for et lille løft, er der et hemmeligt sex-trick, der efterlader dig og din kæreste til at pant for mere. Få damp i soveværelset og introducér dette ... Læs mere
Maj 30, 2019

Køb sexlegetøj på et budget

Du kan nyde en body safe wank på et budget, jeg behøver ikke at prædike for nogen om hvordan ... Læs mere
Mar 24, 2019

Bedste mandlige malkemaskiner

De bedste maskiner til håndfri orgasmer, eller en posh wank bliver jeg ofte spurgt, hvilken er den ... Læs mere

Seneste blog indlæg

Oktober 18, 2019

Jagter en E-stim håndfri orgasme

in Blog
Hvis tanken om at nyde en håndfri orgasme svækker din interesse, skal du læse videre Siden jeg blev introduceret til Electrosex eller E-stim af Mick fra E-Stim Systems for fire år siden, har jeg givet glæde af de håndfri orgasmer, den kan levere. Jeg begyndte at bruge ... Læs mere
Oktober 10, 2019

Erofame 2019 - Dag 2 Pounding the Boards og få nye venner

in Blog
Erofame er Europas største messe for voksne, og vi slår midt i det Efter en dejlig aften og en god nats søvn var det videre til dag 2 af Erofame i Hannover i Tyskland. Vores første dag så os besøge virksomheder, som vi elsker og har arbejdet ... Læs mere
Oktober 09, 2019

Erofame 2019 - Dag 1 Check-in med gamle venner

in Blog
Erofame er Europas største voksenudstilling, og vi er midt i det efter en ... Læs mere
September 29, 2019

Afvigende design - Kink personificeret

in Blog
Deviant Designs fokuserer på kink- og BDSM-relaterede projekter, der er fantastiske, jeg har været ... Læs mere
×
0
Aktier
0
Aktier